Menyang kontèn

Harjabinangun, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Harjabinangun
Désa
Harjabinangun kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Harjabinangun
Harjabinangun
Harjabinangun kapernah ing Jawa Tengah
Harjabinangun
Harjabinangun
Harjabinangun kapernah ing Indonesia
Harjabinangun
Harjabinangun
Koordhinat: 7°50′10″S 109°54′42″E / 7.83602°S 109.91179°E / -7.83602; 109.91179Koordhinat: 7°50′10″S 109°54′42″E / 7.83602°S 109.91179°E / -7.83602; 109.91179
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2001

Harjabinangun iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.