Patutreja, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Patutreja
Désa
Patutreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Patutreja
Patutreja
Patutreja kapernah ing Jawa Tengah
Patutreja
Patutreja
Patutreja kapernah ing Indonésia
Patutreja
Patutreja
Koordhinat: 7°50′05″S 109°54′05″E / 7.83466°S 109.90133°E / -7.83466; 109.90133Koordhinat: 7°50′05″S 109°54′05″E / 7.83466°S 109.90133°E / -7.83466; 109.90133
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2002

Patutreja iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)