Menyang kontèn

Banyuyasa, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyuyasa
Désa
Banyuyasa kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Banyuyasa
Banyuyasa
Banyuyasa kapernah ing Jawa Tengah
Banyuyasa
Banyuyasa
Banyuyasa kapernah ing Indonesia
Banyuyasa
Banyuyasa
Koordhinat: 7°48′24″S 109°53′29″E / 7.8068°S 109.89134°E / -7.8068; 109.89134Koordhinat: 7°48′24″S 109°53′29″E / 7.8068°S 109.89134°E / -7.8068; 109.89134
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2021

Banyuyasa iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.