Menyang kontèn

Ukirsari, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ukirsari
Désa
Ukirsari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ukirsari
Ukirsari
Ukirsari kapernah ing Jawa Tengah
Ukirsari
Ukirsari
Ukirsari kapernah ing Indonesia
Ukirsari
Ukirsari
Koordhinat: 7°49′03″S 109°50′29″E / 7.81749°S 109.84147°E / -7.81749; 109.84147Koordhinat: 7°49′03″S 109°50′29″E / 7.81749°S 109.84147°E / -7.81749; 109.84147
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2007

Ukirsari iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.