Aglik, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aglik
Désa
Aglik kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Aglik
Aglik
Aglik kapernah ing Jawa Tengah
Aglik
Aglik
Aglik kapernah ing Indonésia
Aglik
Aglik
Koordhinat: 7°48′52″S 109°54′20″E / 7.81441°S 109.90542°E / -7.81441; 109.90542Koordhinat: 7°48′52″S 109°54′20″E / 7.81441°S 109.90542°E / -7.81441; 109.90542
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2023

Késé iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)