Menyang kontèn

Bendungan, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bendungan
Désa
Bendungan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bendungan
Bendungan
Bendungan kapernah ing Jawa Tengah
Bendungan
Bendungan
Bendungan kapernah ing Indonesia
Bendungan
Bendungan
Koordhinat: 7°47′18″S 109°51′24″E / 7.78829°S 109.85654°E / -7.78829; 109.85654Koordhinat: 7°47′18″S 109°51′24″E / 7.78829°S 109.85654°E / -7.78829; 109.85654
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2010

Bendungan iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.