Menyang kontèn

Trimulya, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Trimulya
Désa
Trimulya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Trimulya
Trimulya
Trimulya kapernah ing Jawa Tengah
Trimulya
Trimulya
Trimulya kapernah ing Indonesia
Trimulya
Trimulya
Koordhinat: 7°47′54″S 109°52′33″E / 7.79838°S 109.8757°E / -7.79838; 109.8757Koordhinat: 7°47′54″S 109°52′33″E / 7.79838°S 109.8757°E / -7.79838; 109.8757
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2016

Trimulya iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.