Menyang kontèn

Kertajayan, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kertajayan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°49′47″S 109°50′50″E / 7.82971°S 109.84714°E / -7.82971; 109.84714Koordhinat: 7°49′47″S 109°50′50″E / 7.82971°S 109.84714°E / -7.82971; 109.84714
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2005

Kertajayan iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.