Menyang kontèn

Kalireja, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalireja
Désa
Kalireja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Jawa Tengah
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Indonesia
Kalireja
Kalireja
Koordhinat: 7°47′37″S 109°53′19″E / 7.7935°S 109.88862°E / -7.7935; 109.88862Koordhinat: 7°47′37″S 109°53′19″E / 7.7935°S 109.88862°E / -7.7935; 109.88862
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2019

Kalireja iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.