Menyang kontèn

Munggangsari, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Munggangsari
Désa
Munggangsari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Munggangsari
Munggangsari
Munggangsari kapernah ing Jawa Tengah
Munggangsari
Munggangsari
Munggangsari kapernah ing Indonesia
Munggangsari
Munggangsari
Koordhinat: 7°50′04″S 109°52′39″E / 7.83451°S 109.8775°E / -7.83451; 109.8775Koordhinat: 7°50′04″S 109°52′39″E / 7.83451°S 109.8775°E / -7.83451; 109.8775
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2004

Munggangsari iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.