Rawadadi, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rawadadi
Désa
Rawadadi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Rawadadi
Rawadadi
Rawadadi kapernah ing Jawa Tengah
Rawadadi
Rawadadi
Rawadadi kapernah ing Indonésia
Rawadadi
Rawadadi
Koordhinat: 7°47′26″S 109°51′55″E / 7.79054°S 109.86527°E / -7.79054; 109.86527Koordhinat: 7°47′26″S 109°51′55″E / 7.79054°S 109.86527°E / -7.79054; 109.86527
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2011

Rawadadi iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)