Sangubanyu, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sangubanyu
Désa
Sangubanyu kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sangubanyu
Sangubanyu
Sangubanyu kapernah ing Jawa Tengah
Sangubanyu
Sangubanyu
Sangubanyu kapernah ing Indonésia
Sangubanyu
Sangubanyu
Koordhinat: 7°47′19″S 109°54′38″E / 7.78859°S 109.91047°E / -7.78859; 109.91047Koordhinat: 7°47′19″S 109°54′38″E / 7.78859°S 109.91047°E / -7.78859; 109.91047
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2027

Sangubanyu iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)