Tegalreja, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalreja
Désa
Tegalreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonésia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°47′14″S 109°53′18″E / 7.7872°S 109.88823°E / -7.7872; 109.88823Koordhinat: 7°47′14″S 109°53′18″E / 7.7872°S 109.88823°E / -7.7872; 109.88823
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2018

Tegalreja iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)