Menyang kontèn

Bakureja, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bakureja
Désa
Bakureja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bakureja
Bakureja
Bakureja kapernah ing Jawa Tengah
Bakureja
Bakureja
Bakureja kapernah ing Indonesia
Bakureja
Bakureja
Koordhinat: 7°48′19″S 109°51′36″E / 7.8054°S 109.86004°E / -7.8054; 109.86004Koordhinat: 7°48′19″S 109°51′36″E / 7.8054°S 109.86004°E / -7.8054; 109.86004
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2012

Bakureja iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.