Tuntungpahit, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuntungpahit
Désa
Tuntungpahit kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tuntungpahit
Tuntungpahit
Tuntungpahit kapernah ing Jawa Tengah
Tuntungpahit
Tuntungpahit
Tuntungpahit kapernah ing Indonésia
Tuntungpahit
Tuntungpahit
Koordhinat: 7°46′06″S 109°54′41″E / 7.76839°S 109.91149°E / -7.76839; 109.91149Koordhinat: 7°46′06″S 109°54′41″E / 7.76839°S 109.91149°E / -7.76839; 109.91149
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2002

Tuntungpahit iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)