Katerban, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katerban
Kalurahan
Katerban kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Katerban
Katerban
Katerban kapernah ing Jawa Tengah
Katerban
Katerban
Katerban kapernah ing Indonésia
Katerban
Katerban
Koordhinat: 7°43′11″S 109°53′56″E / 7.71982°S 109.89878°E / -7.71982; 109.89878Koordhinat: 7°43′11″S 109°53′56″E / 7.71982°S 109.89878°E / -7.71982; 109.89878
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.1017

Katerban iku kalurahan ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)