Semawung Daleman, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semawung Daleman
Kalurahan
Semawung Daleman kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Semawung Daleman
Semawung Daleman
Semawung Daleman kapernah ing Jawa Tengah
Semawung Daleman
Semawung Daleman
Semawung Daleman kapernah ing Indonésia
Semawung Daleman
Semawung Daleman
Koordhinat: 7°43′56″S 109°54′24″E / 7.73223°S 109.90673°E / -7.73223; 109.90673Koordhinat: 7°43′56″S 109°54′24″E / 7.73223°S 109.90673°E / -7.73223; 109.90673
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.1014

Semawung Daleman iku kalurahan ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)