Majir, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Majir
Désa
Majir kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Majir
Majir
Majir kapernah ing Jawa Tengah
Majir
Majir
Majir kapernah ing Indonésia
Majir
Majir
Koordhinat: 7°44′13″S 109°53′10″E / 7.73695°S 109.88602°E / -7.73695; 109.88602Koordhinat: 7°44′13″S 109°53′10″E / 7.73695°S 109.88602°E / -7.73695; 109.88602
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2008

Majir iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)