Surèn, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Surèn
Désa
Surèn kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Surèn
Surèn
Surèn kapernah ing Jawa Tengah
Surèn
Surèn
Surèn kapernah ing Indonésia
Surèn
Surèn
Koordhinat: 7°45′08″S 109°53′49″E / 7.75217°S 109.89686°E / -7.75217; 109.89686Koordhinat: 7°45′08″S 109°53′49″E / 7.75217°S 109.89686°E / -7.75217; 109.89686
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2004

Surèn iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)