Menyang kontèn

Kebondalem, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebondalem
Désa
Kebondalem kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kebondalem
Kebondalem
Kebondalem kapernah ing Jawa Tengah
Kebondalem
Kebondalem
Kebondalem kapernah ing Indonesia
Kebondalem
Kebondalem
Koordhinat: 7°46′12″S 109°54′16″E / 7.76993°S 109.90441°E / -7.76993; 109.90441Koordhinat: 7°46′12″S 109°54′16″E / 7.76993°S 109.90441°E / -7.76993; 109.90441
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2001

Kebondalem iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.