Bandung, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bandung
Kalurahan
Bandung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bandung
Bandung
Bandung kapernah ing Jawa Tengah
Bandung
Bandung
Bandung kapernah ing Indonésia
Bandung
Bandung
Koordhinat: 7°42′44″S 109°55′12″E / 7.7122°S 109.92008°E / -7.7122; 109.92008Koordhinat: 7°42′44″S 109°55′12″E / 7.7122°S 109.92008°E / -7.7122; 109.92008
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.1015

Bandung iku kalurahan ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)