Sidarum, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidarum
Désa
Sidarum kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sidarum
Sidarum
Sidarum kapernah ing Jawa Tengah
Sidarum
Sidarum
Sidarum kapernah ing Indonésia
Sidarum
Sidarum
Koordhinat: 7°44′36″S 109°54′40″E / 7.7432°S 109.91119°E / -7.7432; 109.91119Koordhinat: 7°44′36″S 109°54′40″E / 7.7432°S 109.91119°E / -7.7432; 109.91119
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2013

Sidarum iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)