Menyang kontèn

Bayem, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bayem
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°43′53″S 109°53′38″E / 7.73141°S 109.89395°E / -7.73141; 109.89395Koordhinat: 7°43′53″S 109°53′38″E / 7.73141°S 109.89395°E / -7.73141; 109.89395
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.1009

Bayem iku kalurahan ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.