Sakaharja, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sakaharja
Désa
Sakaharja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sakaharja
Sakaharja
Sakaharja kapernah ing Jawa Tengah
Sakaharja
Sakaharja
Sakaharja kapernah ing Indonésia
Sakaharja
Sakaharja
Koordhinat: 7°42′14″S 109°54′42″E / 7.70378°S 109.91176°E / -7.70378; 109.91176Koordhinat: 7°42′14″S 109°54′42″E / 7.70378°S 109.91176°E / -7.70378; 109.91176
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja

Sakaharja iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)