Kuthaarja, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuthaarja
Kalurahan
Kuthaarja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kuthaarja
Kuthaarja
Kuthaarja kapernah ing Jawa Tengah
Kuthaarja
Kuthaarja
Kuthaarja kapernah ing Indonésia
Kuthaarja
Kuthaarja
Koordhinat: 7°43′08″S 109°54′42″E / 7.71879°S 109.91174°E / -7.71879; 109.91174Koordhinat: 7°43′08″S 109°54′42″E / 7.71879°S 109.91174°E / -7.71879; 109.91174
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.1016

Kuthaarja iku kalurahan ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)