Karangwuluh, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangwuluh
Désa
Karangwuluh kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karangwuluh
Karangwuluh
Karangwuluh kapernah ing Jawa Tengah
Karangwuluh
Karangwuluh
Karangwuluh kapernah ing Indonésia
Karangwuluh
Karangwuluh
Koordhinat: 7°45′57″S 109°53′34″E / 7.76572°S 109.8927°E / -7.76572; 109.8927Koordhinat: 7°45′57″S 109°53′34″E / 7.76572°S 109.8927°E / -7.76572; 109.8927
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2005

Karangwuluh iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)