Kuwureja, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuwureja
Désa
Kuwureja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kuwureja
Kuwureja
Kuwureja kapernah ing Jawa Tengah
Kuwureja
Kuwureja
Kuwureja kapernah ing Indonésia
Kuwureja
Kuwureja
Koordhinat: 7°44′41″S 109°54′10″E / 7.74462°S 109.90284°E / -7.74462; 109.90284Koordhinat: 7°44′41″S 109°54′10″E / 7.74462°S 109.90284°E / -7.74462; 109.90284
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2011

Kuwureja iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)