Kiyangkongreja, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kiyangkongreja
Désa
Kiyangkongreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kiyangkongreja
Kiyangkongreja
Kiyangkongreja kapernah ing Jawa Tengah
Kiyangkongreja
Kiyangkongreja
Kiyangkongreja kapernah ing Indonésia
Kiyangkongreja
Kiyangkongreja
Koordhinat: 7°45′40″S 109°54′35″E / 7.76119°S 109.90978°E / -7.76119; 109.90978Koordhinat: 7°45′40″S 109°54′35″E / 7.76119°S 109.90978°E / -7.76119; 109.90978
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2003

Kiyangkongreja iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)