Menyang kontèn

Kaligesing, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaligesing
Désa
Kaligesing kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaligesing
Kaligesing
Kaligesing kapernah ing Jawa Tengah
Kaligesing
Kaligesing
Kaligesing kapernah ing Indonesia
Kaligesing
Kaligesing
Koordhinat: 7°41′45″S 109°55′28″E / 7.69576°S 109.92441°E / -7.69576; 109.92441Koordhinat: 7°41′45″S 109°55′28″E / 7.69576°S 109.92441°E / -7.69576; 109.92441
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2023

Kaligesing iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.