Kaligesing, Kuthaarja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaligesing
Désa
Kaligesing kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaligesing
Kaligesing
Kaligesing kapernah ing Jawa Tengah
Kaligesing
Kaligesing
Kaligesing kapernah ing Indonésia
Kaligesing
Kaligesing
Koordhinat: 7°41′45″S 109°55′28″E / 7.69576°S 109.92441°E / -7.69576; 109.92441Koordhinat: 7°41′45″S 109°55′28″E / 7.69576°S 109.92441°E / -7.69576; 109.92441
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKuthaarja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.09.2023

Kaligesing iku désa ing Kacamatan Kuthaarja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)