Tim nasional bal-balan Rusia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Russia
Asosiasi Uni sepak bola Rusia
Konfederasi UEFA (Éropah)
Pelatih kepala Nèderlan Guus Hiddink (2006-)
Asisten Pelatih Ruslan Aleksandr Borodyuk
Kaptèn Andrei Arshavin
Most caps Viktor Onopko (109)
Top scorer Vladimir Beschastnykh (26)
Kodhe FIFA RUS
FIFA ranking 23
Rangking FIFA 3 (April-Juni 1996)
Lowest FIFA ranking 40 (Desember 1998)
Elo rating 20
Rating Elo 8 (Juni 1996)
Lowest Elo ranking 34 (2005, 2006)
First kit
Second kit
Tandhing international
Finlan 2 - 1 Kakaisaran Rusia
(Stockholm, Swèdhen; 30 Juni 1912)
Rusia 2 - 0 Meksiko
(Moskwa, Rusia; 16 Agustus 1992)
Kamenangan paling gedhe
San Marino 0 - 7 Rusia
(San Marino, San Marino; 7 Juni 1995)
Kalah paling gedhe
Kekaisaran Jerman 16 - 0 Kekaisaran Rusia
(Stockholm, Sweden; 1 Juli 1912)
Portugal 7 - 1 Rusia
(Lisbon, Portugal; 13 Oktober 2004)
Piala Donya
Panampilan 2 (First in 1994)
Kasil paling apik Babak 1, 1994 dan 2002
Piala Éropah
Panampilan 2 (First in 1996)
Asil paling apik Babak 1, 1996 dan 2000

Tim nasional sépak bola Rusia iku tim sing makili Rusia sajeroning bal-balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki ana ing sak grup karo Yunani, Swedia, lan Spanyol ing babak panyisihan Piala Éropah 2008.

Rèkor Piala Donya[besut | besut sumber]

Rèkor Piala Éropah[besut | besut sumber]

Pamain kondhang[besut | besut sumber]

Pelatih[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Tim nasional bal-balan Rusia Euro 2008
Gendéra Rusia

1 Akinfeev · 2 V. Berezutski · 3 Yanbayev · 4 Ignashevich · 5 A. Berezutski · 6 Adamov · 7 Torbinski · 8 Kolodin · 9 Saenko · 10 Arshavin · 11 Semak · 12 Gabulov · 13 Ivanov · 14 Shirokov · 15 Bilyaletdinov · 16 Malafeev · 17 Zyrianov · 18 Zhirkov · 19 Pavlyuchenko · 20 Semshov · 21 Sychev · 22 Anyukov · 23 Bystrov · Coach: Hiddink

Cithakan:Tim Éropah