Menyang kontèn

Tanjung Jawa, Dusun Kidul, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung Jawa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanDusun Kidul
Jembar64,00 km2
Gunggunging warga1.721 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

Tanjung Jawa iku désa ing Kacamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Dusun Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baru | Danau Ganting | Danau Masura | Danau Sadar | Dangka | Kalahien | Lembeng | Mabuan | Madara | Mangaris | Muara Ripung | Muara Talang | Murung Paken | Pamait | Pamangka | Pararapak | Penda Asam | Sababilah | Sanggu | Tanjung Jawa | Telang Andrau | Teluk Mampun | Teluk Telaga | Tetei Lanan


Kalurahan : Buntok | Hilir Sper | Jelapat