Tamban, Barito Kuala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tamban
Kacamatan
Nagara Indonésia
Pamaréntahan
 • CamatM.Rusli,S.Sos
Kode Kemendagri63.04.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Tamban, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Barito Kuala {{{nama dati2}}}]]

Tamban iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kuala, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Anjir Muara karo Mekar Sari
ing sisih kidul karo: Kacamatan Tabunganen
ing sisih kulon karo: Kacamatan Mekarsari karo Provinsi Kalimantan Tengah
ing sisih wétan karo: Kacamatan Alalak karo Kutha Banjarmasin

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Tamban, Kabupatèn Barito Kuala, Kalimantan Kidul


Desa : Damsari | Jelapat Baru | Jelapat I | Koanda | Purwosari Baru | Purwosari I | Purwosari II | Sekata Baru | Sidorejo | Tamban Bangun | Tamban Bangun Baru | Tamban Kecil | Tamban Muara | Tamban Muara Baru | Tamban Sari Baru | Tinggiran Sari Baru