Jejangkit, Barito Kuala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jejangkit
Kacamatan
Nagara Indonésia

Jejangkit iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kuala, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Cerbon
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Banjar
ing sisih kulon karo: Kacamatan Mandastana karo Rantau Badauh
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Banjar

Désa[besut | besut sumber]

  1. Bahandang
  2. Cahaya Baru
  3. Jejangkit Barat
  4. Jejangkit Muara
  5. Jejangkit Pasar
  6. Jejangkit Timur
  7. Sampurna

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Jejangkit, Kabupatèn Barito Kuala, Kalimantan Kidul


Desa : Bahandang | Cahaya Baru | Jejangkit Kulon | Jejangkit Muara | Jejangkit Pasar | Jejangkit Wétan | Sampurna