Barambai, Barito Kuala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Barambai
Kacamatan
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Barito Kuala {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Barambai, {{{nama dati2}}}| ]]

Barambai iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kuala, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Tabukan karo Marabahan
ing sisih kidul karo: Kacamatan Tabukan karo Wanaraya
ing sisih kulon karo: Kacamatan Wanaraya karo Belawang
ing sisih wétan karo: Kacamatan Rantau Badauh karo Cerbon

Désa[besut | besut sumber]

  1. Bagagap
  2. Barambai
  3. Barambai Karya Tani
  4. Barambai Kolam Kanan
  5. Barambai Kolam Kiri
  6. Handil Barabai
  7. Karya Baru
  8. Kolam Kiri Dalam
  9. Pendalaman
  10. Pendalaman Baru
  11. Sungai Kali

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Barambai, Kabupatèn Barito Kuala, Kalimantan Kidul


Desa : Bagagap | Barambai | Barambai Karya Tani | Barambai Kolam Kanan | Barambai Kolam Kiri | Handil Barabai | Karya Baru | Kolam Kiri Dalam | Pendalaman | Pendalaman Baru | Sungai Kali