Sukaharja, Wedarijaksa, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukoharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWedarijaksa
Pamaréntahan
 • Lurah désaSuharno, SH.
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sukoharja (panulisan sajeroning basa Indonésia: Sukoharjo) iku désa ing Kacamatan Wedarijaksa, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia, kodhe pos 59152. Ing désa iki ana sekolah antarané, SD Negeri Sukoharjo I,SD Negeri Sukoharjo III. Ora ana SMP-sederajat utawa SMA-sederajat. KUD ing désa iki ya iku KUD Makarti kang panggonane ing sacedhake SD Sukoharjo I. Dukuh kang ana ing Désa Sukoharja ya iku Njongke, Nggatelan, Ngulaan, Jontromalang, Rames.

Uga delengen[besut | besut sumber]