Kayen, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kayen
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKayen
Kayen kapernah ing Jawa Tengah
Kayen
Kayen
Kayen kapernah ing Indonésia
Kayen
Kayen
Koordhinat: 6°54′12″S 110°59′18″E / 6.90346°S 110.98843°E / -6.90346; 110.98843Koordhinat: 6°54′12″S 110°59′18″E / 6.90346°S 110.98843°E / -6.90346; 110.98843
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.02

Kayen iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)