Kepoh, Wedarijaksa, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepoh
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWedarijaksa
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kepoh (panulisan sajeroning basa Indonésia: Bangsalrejo) iku désa ing Kacamatan Wedarijaksa, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ing Désa Kepoh iki ana Puskesmas II Wedarijaksa. Déné Puskesmas I ing Wedarijaksa dumunung ing sangarepé kantor kacamatan.

Uga delengen[besut | besut sumber]