Menyang kontèn

Winong, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Winong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWinong
Winong kapernah ing Jawa Tengah
Winong
Winong
Winong kapernah ing Indonesia
Winong
Winong
Koordhinat: 6°50′52″S 111°05′56″E / 6.84779°S 111.09889°E / -6.84779; 111.09889Koordhinat: 6°50′52″S 111°05′56″E / 6.84779°S 111.09889°E / -6.84779; 111.09889
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.04

Winong iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.