Menyang kontèn

Wedarijaksa, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wedarijaksa
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWedarijaksa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°41′23″S 111°05′38″E / 6.68981°S 111.09383°E / -6.68981; 111.09383Koordhinat: 6°41′23″S 111°05′38″E / 6.68981°S 111.09383°E / -6.68981; 111.09383
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.15

Wedarijaksa iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.