Cluwak, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cluwak
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCluwak
Cluwak kapernah ing Jawa Tengah
Cluwak
Cluwak
Cluwak kapernah ing Indonésia
Cluwak
Cluwak
Koordhinat: 6°31′44″S 110°56′51″E / 6.52882°S 110.94753°E / -6.52882; 110.94753Koordhinat: 6°31′44″S 110°56′51″E / 6.52882°S 110.94753°E / -6.52882; 110.94753
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.18

Cluwak iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)