Gembong, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gembong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGembong
Gembong kapernah ing Jawa Tengah
Gembong
Gembong
Gembong kapernah ing Indonésia
Gembong
Gembong
Koordhinat: 6°40′35″S 110°56′44″E / 6.67643°S 110.94548°E / -6.67643; 110.94548Koordhinat: 6°40′35″S 110°56′44″E / 6.67643°S 110.94548°E / -6.67643; 110.94548
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.13

Gembong iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.