Pathi, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pathi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPati
Pathi kapernah ing Jawa Tengah
Pathi
Pathi
Pathi kapernah ing Indonésia
Pathi
Pathi
Koordhinat: 6°44′25″S 111°03′27″E / 6.7403°S 111.05739°E / -6.7403; 111.05739Koordhinat: 6°44′25″S 111°03′27″E / 6.7403°S 111.05739°E / -6.7403; 111.05739
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.10

Pathi iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)