Tambakrama, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tambakrama
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTambakromo
Tambakrama kapernah ing Jawa Tengah
Tambakrama
Tambakrama
Tambakrama kapernah ing Indonésia
Tambakrama
Tambakrama
Koordhinat: 6°54′08″S 111°02′57″E / 6.90228°S 111.0492°E / -6.90228; 111.0492Koordhinat: 6°54′08″S 111°02′57″E / 6.90228°S 111.0492°E / -6.90228; 111.0492
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.03

Tambakrama iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.