Jakenan, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakenan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJakenan
Jakenan kapernah ing Jawa Tengah
Jakenan
Jakenan
Jakenan kapernah ing Indonésia
Jakenan
Jakenan
Koordhinat: 6°45′31″S 111°07′36″E / 6.75859°S 111.12673°E / -6.75859; 111.12673Koordhinat: 6°45′31″S 111°07′36″E / 6.75859°S 111.12673°E / -6.75859; 111.12673
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.09

Jakenan iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.