Dhukuhseti, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhukuhseti
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDukuhseti
Dhukuhseti kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuhseti
Dhukuhseti
Dhukuhseti kapernah ing Indonésia
Dhukuhseti
Dhukuhseti
Koordhinat: 6°27′51″S 111°00′32″E / 6.46421°S 111.00878°E / -6.46421; 111.00878Koordhinat: 6°27′51″S 111°00′32″E / 6.46421°S 111.00878°E / -6.46421; 111.00878
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.20

Dhukuhseti iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.