Tawangharja, Wedarijaksa, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tawangharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWedarijaksa
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tawangharja (panulisan sajeroning basa Indonésia: Tawangharjo) iku désa ing Kacamatan Wedarijaksa, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]