Menyang kontèn

Sugihan, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sugihan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°52′20″S 111°08′18″E / 7.8721126°S 111.1384418°E / -7.8721126; 111.1384418Koordhinat: 7°52′20″S 111°08′18″E / 7.8721126°S 111.1384418°E / -7.8721126; 111.1384418
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2012

Sugihan iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.