Sugihan, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugihan
Désa
Sugihan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sugihan
Sugihan
Sugihan kapernah ing Jawa Tengah
Sugihan
Sugihan
Sugihan kapernah ing Indonésia
Sugihan
Sugihan
Koordhinat: 7°52′20″S 111°08′18″E / 7.8721126°S 111.1384418°E / -7.8721126; 111.1384418Koordhinat: 7°52′20″S 111°08′18″E / 7.8721126°S 111.1384418°E / -7.8721126; 111.1384418
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2012

Sugihan iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)