Sanggrong, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sanggrong
Kalurahan
Sanggrong kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sanggrong
Sanggrong
Sanggrong kapernah ing Jawa Tengah
Sanggrong
Sanggrong
Sanggrong kapernah ing Indonésia
Sanggrong
Sanggrong
Koordhinat: 7°53′58″S 111°06′31″E / 7.8993314°S 111.1086346°E / -7.8993314; 111.1086346Koordhinat: 7°53′58″S 111°06′31″E / 7.8993314°S 111.1086346°E / -7.8993314; 111.1086346
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.1009

Sanggrong iku kalurahan ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)