Menyang kontèn

Sanggrong, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sanggrong
Kalurahan
Sanggrong kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sanggrong
Sanggrong
Sanggrong kapernah ing Jawa Tengah
Sanggrong
Sanggrong
Sanggrong kapernah ing Indonesia
Sanggrong
Sanggrong
Koordhinat: 7°53′58″S 111°06′31″E / 7.8993314°S 111.1086346°E / -7.8993314; 111.1086346Koordhinat: 7°53′58″S 111°06′31″E / 7.8993314°S 111.1086346°E / -7.8993314; 111.1086346
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.1009

Sanggrong iku kalurahan ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.