Menyang kontèn

Brenggala, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Brenggala
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°55′01″S 111°09′44″E / 7.9170333°S 111.1622879°E / -7.9170333; 111.1622879Koordhinat: 7°55′01″S 111°09′44″E / 7.9170333°S 111.1622879°E / -7.9170333; 111.1622879
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2001

Brenggala iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.