Ngélo, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngélo
Désa
Ngélo kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngélo
Ngélo
Ngélo kapernah ing Jawa Tengah
Ngélo
Ngélo
Ngélo kapernah ing Indonésia
Ngélo
Ngélo
Koordhinat: 7°54′51″S 111°07′14″E / 7.9141019°S 111.1205574°E / -7.9141019; 111.1205574Koordhinat: 7°54′51″S 111°07′14″E / 7.9141019°S 111.1205574°E / -7.9141019; 111.1205574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata

Ngélo iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)