Menyang kontèn

Ngélo, Jatirata, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngélo
Désa
Ngélo kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Ngélo
Ngélo
Ngélo kapernah ing Jawa Tengah
Ngélo
Ngélo
Ngélo kapernah ing Indonesia
Ngélo
Ngélo
Koordhinat: 7°54′51″S 111°07′14″E / 7.9141019°S 111.1205574°E / -7.9141019; 111.1205574Koordhinat: 7°54′51″S 111°07′14″E / 7.9141019°S 111.1205574°E / -7.9141019; 111.1205574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanJatirata
Kodhe laladan
administrasi
33.12.15.2005

Ngélo iku désa ing Kacamatan Jatirata, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.